Wintersport in Tsjechië

Uw wintersport Tsjechie boekt u gemakkelijk online bij Uphill Vakantiehuizen.
Lid van de SGR en sinds 1993 specialist in verhuur van vakantiehuizen, appartementen, pensions en vakantieparken.

Direct verblijf zoeken in de skigebieden? Kies in deze lijst uw skigebied.

Wintersport Tsjechië: informatie

Wintersport Tsjechië - gemoedelijk, sneeuwzeker, voordelig

Wintersport Tsjechië: gemoedelijk, sneeuwzeker, voordeligTsjechie is een perfecte wintersportbestemming. Met name het Reuzengebergte in Noordoost-Bohemen en het Ertsgebergte in West-Bohemen zijn populair. Het is nog voordelig en de skimogelijkheden en langlaufmogelijkheden zijn goed voor beginners en gevorderden. Opvallend is – volgens onze klanten – de veelal nog gemoedelijke sfeer: in de skicentra zelf en bij de pistes. Het maakt dat wintersport in Tsjechie geliefd is voor met name een familievakantie. Het is er bovendien zeer sneeuwzeker vanaf half december tot eind maart. Mocht de sneeuw tegenvallen dan zijn praktisch in alle bekende skigebieden sneeuwkanonnen aanwezig. Ook avondski behoort op veel plekken tot de mogelijkheden. De hoogte van de pistes varieert van 400 meter tot net boven de 1300 meter. De hoogste top is de Snezka (Sneeukop) 1602 meter.

Wintersport Tsjechië - skihuur, skischolen, après-ski

Wintersport Tsjechië: skihuur, skischool, aprèsskiIn de skiplaatsen zijn goede skischolen en kan men overal skimateriaal huren. De skileraren spreken veelal Duits, Engels en soms ook Nederlands. De après-ski is wat rustiger dan in de Alpenlanden. Maar ook in het Tsjechische Reuzengebergte, het Ertsgebergte kunt u uiteraard goed terecht voor een lekker biertje en een goede maaltijd.

Wintersport Tsjechië - de reis per auto

Uw wintersport Tsjechie zal meestal beginnen met de reis per auto. Het Reuzengebergte in Tsjechie is snel bereikbaar met de auto vanuit Nederland. Het grootste deel is snelweg via Duitsland. Het laatste deel via de goed onderhouden en goed sneeuwvrij gehouden provinciale wegen.
Sneeuwkettingen en sneeuwbanden zijn uiteraard verplicht (net als overigens al in Duitsland!). De reis is vanuit Hengelo 750 km naar één van de beste skicentra van het Reuzengebergte-west: Rokynice nad Jizerou. Ruim 8 uur rijden volgend de Google-routeplanner. Tot Bautzen (aan de snelweg A40 in Oost-Duitsland) is alles snelweg. Vanaf daar is de laatste 117 km via de provinciale weg. Houdt u altijd rekening met winterse omstandigheden vanaf sowieso vanaf de plaats Liberec. Het is reëel om voor de reis 10 tot 12 uur aan te houden inclusief stops, pauze en gemiddeld oponthoud onderweg. Naar het Ertsgebergte (skigebied Klinovec) is het vanuit Hengelo 650 km rijden. De routeplanner rekent er 6.45 uur voor. Tel er uw stops en gemiddeld oponthoud onderweg bij op.

Wintersport Tsjechië - prijzen skipaketten, skischolen, skiverhuur

Wintersport Tsjechië is voordelig voor wat betreft de huur van ski’s , skilessen en complete skipaketten. Zo kost een compleet skipakket in de plaats Rokytnice nad Jizerou ongeveer € 200 voor een hele week. Alleen een week skihuur ongeveer € 75. En een week lessen in een groep kost circa € 135.

Wintersport Tsjechië - prijzen skipassen

Wintersport Tsjechië is ook voordelig voor wat betreft de prijzen voor de liften. Een dagkaart voor een van de grootste skigebieden Rokytnice nad Jiuzerou kost in 2012 circa € 23 (kinderen € 19). 4 uur skiën in dat gebied € 19 (kinderen € 15).

Wintersport Tsjechie: nog steeds voordelig!

Wintersport in Tsjechië is nog steeds voordelig. Eten en drinken: u kunt al voor € 6,- tot € 10 ,- eten en het drinken. Kortom het eten en drinken tijdens uw wintersport in Tsjechië hoeft niet veel te kosten. Klik hier voor een voorbeeld van een menukaart in Tsjechië (augustus 2011).

Op wintersport naar Tsjechie met Uphill Vakantiehuizen

  • Kleinschalige reisorganisatie met aandacht voor uw persoonlijke vakantiewensen.
  • Aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).
  • Specialist wintersport Tsjechie met name in het Reuzengebergte: in alle wintersportgebieden een breed scala aan vakantiehuizen, appartementen en pensions.
  • Sinds 1993 actief in Tsjechië en Slowakije.
  • Alle verblijf persoonlijk geïnspecteerd.
  • Duidelijke informatie.
  • Voor advies en extra informatie staan we u graag telefonisch of per e-mail te woord.

Wintersport Tsjechie: ons aanbod in de skigebieden

2 Vakantieparken Reuzengebergte

Moderne ingericht vakantiehuizen in 2 fraai gelegen vakantieparken in het Reuzengebergte. Zeer geschikt voor wintersport in Tsjechië met de familie.

Wintersport Tsjechie: Vakantiepark Happy HillVakantiepark Happy Hill:
42 vrijstaande villa’s, skipistes 3 km, skibusservice, uitstekend verzorgd, zwembad, speeltuin, wifi.

Wintersport Tsjechie: Vakantiepark GreenvalleyparkGreen Valley Park:
22 vakantiehuizen, skiliftje op park, skipistes vanaf 10 km, uitstekend verzorgd, uitzicht, speeltuin, visvijver, manege, wifi.facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2016 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Overige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill Vakantiehuizen


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van avontuurlijk Tsjechië en schrijf in op de nieuwsbrief.