Vakantie Reuzengebergte

Je vakantie in het Reuzengebergte in Tsjechie boek je gemakkelijk online bij Uphill Vakantiehuizen. We zijn aangesloten bij de SGR. Sinds 1994 specialist in de verhuur van vakantiehuizen, appartementen, groepshuizen en B&B pensions in het Reuzengebergte.

Verblijf zoeken

Zomervakantie Reuzengebergte: een actieve vakantie

Het Reuzengebergte leent zich uitstekend voor een actieve zomervakantie. Het gebergte herbergt een grote hoeveelheid goed bewegwijzerde wandelingen. Heel mooi zijn de wandelingen over de bergkam, waar je in de berghuizen en bouda’s terecht kunt voor de broodnodige versnaperingen en een drankje. De laatste jaren zijn ook de mountainbike mogelijkheden enorm uitgebreid. Uitdagende tochten zijn te maken door het bosrijke bergland. Liefhebbers van avontuurlijke sporten komen in het Reuzengebergte goed aan hun trekken. Bijvoorbeeld paragliden is een spannend avontuur en een onvergetelijke ervaring. De berg Cerna Hora bij Janske Lazne is een van de beste locaties om te paragliden. In het vroege voorjaar kunnen liefhebbers van wildwaterkanoën en raften zich uitleven in de rivieren van het Reuzengebergte, de Upa, de Orlice en de Metuje. In het touwenpark in Pec pod Snezkou kunnen de klimmers terecht. Je verplaatst je via touwladders en touwen van het ene naar het andere platform. Natuurlijk veilig gezekerd.

Vakantie Reuzengebergte: wintersport

De populairste wintersportbestemming in Tsjechië is het Reuzengebergte. Je kunt in het Reuzengebergte uitstekend skiën en snowboarden in een twintigtal skigebieden en langlaufen over tientallen kilometers loipes. Met Uphill Vakantiehuizen ben je verzekerd van een leuk en goed verzorgd vakantieverblijf in dit mooie gebied.

Wintersport vakantie Reuzengebergte: gemoedelijk, sneeuwzeker, voordelig

Wintersport in het Reuzengebergte is nog heel voordelig en de ski-, snowboard- en langlaufmogelijkheden zijn perfect voor beginners en ook gevorderden. Opvallend is de heel gemoedelijke sfeer in en rond de skicentra. Ook dat maakt dat wintersport in het Reuzengebergte erg geschikt is voor een wintersportvakantie met kinderen. Ook avondski behoort op veel plekken tot de mogelijkheden. De hoogte van de pistes varieert van 400 meter tot boven de 1300 meter. De hoogste top is de Snezka (Sneeuwkop) met 1602 meter.

Wintersport vakantie Reuzengebergte - van medio december tot in april.

Wintersport in het Reuzengebergte kan van medio december tot in april. Wegens de oostelijke ligging in Europa duurt het wintersportseizoen lang en is het heel sneeuwzeker. Daarbij hebben vrijwel alle skicentra moderne besneeuwingsinstallaties op de meeste pistes.

Wintersport vakantie Reuzengebergte - verzekerd van de beste accommodaties

Met Uphill Vakantiehuizen ben je verzekerd van de leukste en beste accommodaties in het Reuzengebergte. We geven je graag advies over onze vakantiehuizen, appartementen, groepshuizen en B&B pensions. Bij ons kun je je vakantieverblijf gemakkelijk online boeken en altijd met voordelige prijzen.

Wintersport vakantie Reuzengebergte - de reis per auto

Je vakantie naar het Reuzengebergte zal waarschijnlijk beginnen met de autoreis. Het Tsjechische Reuzengebergte is goed bereikbaar vanuit Nederland. Het grootste deel loopt via de snelweg door Duitsland. Het laatste stuk langs goed onderhouden en sneeuwvrij gehouden provinciale wegen. Sneeuwkettingen en sneeuwbanden zijn verplicht, net als in Duitsland. De reis vanuit Hengelo is 750 km naar een van de beste skicentra van het Reuzengebergte, Rokynice nad Jizerou. Ruim 8 uur rijden volgens de Google routeplanner. Tot de plaats Bautzen aan de autobaan A40 in Oost-Duitsland is de route snelweg. Vanaf Bautzen loopt de laatste 120 kilometer over provinciale weg. Hou rekening met winterse omstandigheden vanaf de stad Liberec. Het is verstandig voor de reis 10 tot 12 uur aan te houden inclusief pauze en gemiddeld oponthoud.

Wintersport vakantie Reuzengebergte - prijzen skipaketten, skischolen, skiverhuur

Wintersport in Tsjechië is nog lekker goedkoop wat betreft de huur van ski’s/snowboard uitrusting en ski/snowboardlessen. Zo kost in het grote skicentrum Rokytnice nad Jizerou een week ski/snowboardhuur ca. € 65 (kind € 49), een week ski/snowboardlessen € 144 en een compleet skipakket (7 dagen uitrusting + 6 dagen les) € 192. (prijsindicatie seizoen 2017/2018)

Wintersport vakantie Reuzengebergte - Prijzen skipassen

Wintersport in het Reuzengebergte kent ook voordelige prijzen voor de skiliften. Een dagkaart in een groot skigebied als Rokytnice kost ca. € 21 (kinderen € 15) en een weekkaart ca. € 104 (kind € 68). (prijsindicatie seizoen 2017/2018)

Vakantie naar het Reuzengebergte met Uphill Vakantiehuizen

  • Kleinschalige reisorganisatie met aandacht voor je persoonlijke vakantiewensen.
  • Aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).
  • Specialist Reuzengebergte met in en rond de meeste skicentra een ruime keuze in vakantiehuizen, appartementen, groepshuizen en B&B pensions.
  • Ook luxe vakantievilla’s rond het Lipnomeer.
  • Sinds 1993 actief in Tsjechië en Slowakije.
  • Altijd persoonlijk bezocht en geïnspecteerd.
  • Tsjechische medewerkster ter plekke.
  • Duidelijke en kloppende informatie.
  • Advies of informatie? Bel 020 4202900 of mail ons.

Wintersport Reuzengebergte: ons aanbod in de skigebieden

Aanbod Reuzengebergte

Wintersport Reuzengebergte

Aanbod bij de pistes

Vakantie Reuzengebergte bij de skipistes

Cerny Dul

Voor zomervakantie en wintersport

Vakantie in Cerny Dul Bekijk aanbod in Cerny Dul

Zomervakantie: Cerny Dul is door de centrale ligging in het Reuzengebergte een goede thuisbasis voor wandelaars, mountainbikers en wintersporters voor een actieve vakantie in alle jaargetijden. In het dorp ondermeer diverse goede restaurants, hotel met zwembad, sauna, tennisbanen, bowlingbaan, etc. Natuurzwembad zwembad Cista op 3 km met buffet en terras. Aardige stadje Vrchlabi 8 km. Rondvluchten vliegveld Lanov 5 km. Wintersportcentrum en kuuroord Janske Lazne 5 km met cabinelift naar de ’Cerna Hora’ (1299 m). Pec pod Snezkou 21 km met stoeltjeslift naar de ’Snezka’ op 1602 m. Spindleruv Mlyn met stoeltjesliften 24 km. Supermarkt en restaurants in het dorp.

Wintersport: Het grote skipark Cerny Dul biedt uitstekende ski- en snowboardmogelijkheden. Cerny Dul is als skicentrum de laatste jaren flink uitgebreid en is voor beginnende en ook meer gevorderde skiërs, snowboarders en langlaufers een uitstekende bestemming. De sfeer is gemoedelijk en het is er lekker goedkoop. Ski-, snowboard- en langlaufverhuur, skischool (kinderen en volwassenen) en moderne besneeuwingsinstallaties aanwezig. Bij de berg Spicak (1001 meter) zijn twee stoeltjesliften die aansluiten op het het SNOWPARK (sprongen; hordes) voor snowboarders. Deze skigebieden bieden goede mogelijkheden aan gevorderde skiërs en snowboarders. Onder aan de berg is skigebied ’U Lomu’ met KID PARK speciaal ingericht voor kinderen en met een kindersskischool. Cerny Dul biedt veel langlaufmogelijkheden (27 km). Diverse trajecten staan in verbinding met de loipes die door het Reuzengebergte voeren. Op slechts 4 km is Janske Lazne met vele geprepareerde langlaufroutes op grote sneeuwzekere hoogte.facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01