Wintersport Rokytnice

Uw wintersport Rokytnice in het Reuzengebergte in Tsjechie boekt u gemakkelijk online bij Uphill Vakantiehuizen. Lid van de SGR en sinds 1993 specialist in verhuur van vakantiehuizen, appartementen en pensions.

Wintersport Rokytnice: skigebied Horni Domky

Informatie wintersport Rokytnice

Een van de meest populaire skigebieden van de westelijke Reuzengebergte is de wintersportplaats Rokytnice nad Jizerou.   

In alle skigebieden in Rokytnice, Horni Domky, Studenov, Udatny Parez, Modra Hvezda en Bahynka is te skiën met één skipas. 

In de omgeving van Rokytnice kan gelanglauft worden op een traject van 33 km. 

Rokytnice nad Jizerou behoort tot de beste skigebieden van Tsjechië. Skigebied Horni Domky heeft twee lange rode pistes, een zwarte piste en een lange blauwe piste: totaal 10 kilometer afdaling in één skigebied! De nieuwe stoeltjeslift reikt tot 1320 meter. 

Skigebied Studenov is het tweede skigebied in Rokytnice biedt uitstekende mogelijkheden voor beginnende skiërs met brede blauwe pistes. 

Gebied Modra Hvezda is ook heel geschikt voor aanvangers. Op de toppen van beide skigebieden loopt de langlaufloipe richting Harrachov en Spindleruv Mlyn. 

Avondskiën is mogelijk. Gezellige restaurantjes, bars, disco en een bowlingbaan zorgen voor een prettige après-ski.

Het skigebied Horní Domky vindt men op de zuidelijke hellingen van de berg Lysa Hora en het is vooral geliefd om zijn veelzijdigheid en de ski-pistes tot wel 100 meter breed. De skiërs en snowboarders vinden hier meer dan 14 km pistes van alle moeilijkheidsgraden en een snowpark. Ook is er skipark voor de kinderen op een lopende band beschikbaar. Het skigebied Studenov ligt dicht bij het centrum van Rokytnice. Het is geschikt voor beginners tot gevorderden. Beide resorts Modrá Hvezda en Bahýnka bevinden zich vlakbij van het ’bovenplein’ in Horni Rokytnice. Deze gebieden zijn speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen en beginners. In alle skigebieden in Rokytnice en de directe omgeving vindt men verhuur van ski- en snowboard materiaal, ski-service, restaurants en fastfood-service. De gratis skibus-service in het Rokytnice (frequentie ca. 30 minuten). Ook tussen de centrale parkings en Horni Domky is er een busshuttle. De centrale parkeerplaats Rokytnice P2-P4 zijn gratis. P1 is betaald parkeren. In de regio Rokytnice zijn alle skiservices lid van SKIREGION.CZ, wat betekent dat de puntenkaart en de meerdaagse skipassen geldig zijn in de plaatsen Rokytnice, Harrachov, Paseky nad Jizerou, Rejdice en Príchovice.

  • Hoogte: 630-1320 meter
  • Stoeltjesliften / sleepliften: 2 / 23
  • Pistelengte: 23 km
  • Langlaufloipes: 33 km
  • Capaciteit: 15.650 pers./uur
  • Kunstsneeuw 16 km ( 72%)
  • Pistezwaarte: blauw, rood, zwart


facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01