Toerisme Tsjechië

Vakantie in Tsjechië: natuur, cultuur en actief

Tsjechië ligt in het hart van Europa. Een perfecte bestemming voor de natuur- en cultuurliefhebber.

Het landschap is afwisselend: van bebost en vriendelijk heuvelland in Zuid Bohemen tot het hogere Reuzengebergte in Noordoost Bohemen.

Burchten, kastelen, pittoreske dorpjes, zwemmeren, rivieren om in te kanovaren, een uitgestrekt en goed wandelwegennet en een paradijs voor de mountainbiker.

De zomers hebben een aangenaam klimaat en de winters zijn lang en sneeuwzeker.

Vakantie in Tsjechië, een goed idee!

Vakantie in Tsjechië: zomervakantie en wintersport

Vanuit je vakantiehuis zijn allerlei sportieve activiteiten te ondernemen. Ga de natuur in langs de vele gemarkeerde wandel- en fietspaden. Ontdek bergen op je mountainbike. Mooie en uitdagende routes zijn uitgezet in alle berggebieden. Ga lekker vissen, zwemmen en watersporten in een van de vele meren en meertjes die Tsjechië rijk is. En wintersporten die je het best in het Reuzengebergte, het Ertsgebergte of het Zuidboheemse Woud. Voor sportievelingen is Tsjechië een goede keuze!

Klimaat Tsjechië

Tsjechië heeft een gematigd landklimaat. De zomers zijn warm, maar niet extreem warm. In de hoofdstad Praag is het hartje zomer gemiddeld 23°C. In de winters is het koud. In de koudste maand januari komt het kwik maar zelden boven nul uit. Doordat de oceaan redelijk dichtbij is, valt er ’s winters door de vochtige, koude lucht vrijwel altijd een dik pak sneeuw. In het Reuzengebergte, het Ertsgebergte en het Boheemse Woud zijn er meer dan voldoende wintersportmogelijkheden.

Wintersport Tsjechie

Vakantie Tsjechië: wintersportOp wintersport in Tsjechië? Ga naar de wintersportpagina. Wij hebben een ruim aanbod voor uw wintersportvakantie in Tsjechie: vakantiehuizen met open haard, met sauna, aan en dichtbij de pistes, groepsaccommodaties, appartementen, pensions, enzovoorts...

Vakantiehuizen Tsjechië

Vakantiehuizen Tsjechië, vakantiehuizen in Tsjechië

Wintersport Tsjechië

Twee vakantieparken Reuzengebergte

Moderne ingericht vakantiehuizen in twee fraai gelegen vakantieparken in het Reuzengebergte. Zeer geschikt voor de familievakantie. Voor uw wintersport in Tsjechië en voor de zomer vakantie in Tsjechië. 

Vakantiepark Happy Hill

Vakantiepark Happy Hill

42 vrijstaande villa’s, uitstekend verzorgd, zwembad, speeltuin, wifi. Skipistes 3 km, skibusservice.

Green Valley Park

Green Valley Park

22 vakantiehuizen, uitstekend verzorgd, uitzicht, speeltuin, visvijver, manege, wifi, skiliftje. Skipiste 10 km.facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01