Skischool Yetti in Rokytnice

Winterseizoen 2022/2023: geen bestellingen skiles en skiverhuur

In verband met mogelijke Covid-ontwikkelingen komend winterseizoen in Tsjechië nemen wij voor het winterseizoen 2022/2023 geen bestellingen aan voor skiles en skiverhuur. Wilt u bestellen bij skischool Yetti? Dan verwijzen wij u door naar de website van Skischool Yetti.

Voordelen reserveren vooraf

Skipakketten * Skiverhuur * Skiles

Skischool Yetti bevindt zich in wintersportcentrum Rokytnice dichtbij skigebied Horni Domky. Bij ons kunt u al vooraf uw skipakket, ski’s en skilessen boeken. Handig omdat de spullen al voor u klaar staan u verzekerd bent van skimateriaal en eventueel les.

  • Samenwerking met onze vakkundige partner Skischool Yetti.
  • Gediplomeerde instructeurs en verhuur uitrusting van de beste kwaliteit.
  • Skischool Yetti is aangesloten bij de Association of Cech Ski Schools.
  • Lessen in skigebied Modrá Hvezda, Sachrovka of Bahýnka. Deze gebieden liggen allen bij elkaar. Als u lest in een grote groep en iedereen wil het dan kan na een paar dagen in overleg ook in Horní Domky worden geskied.

Hoe bestellen?

  • Gebruikt u het bestelformulier om te bestellen.
  • Wij nemen telefonisch contact met u op om de bestelling te bespreken.
  • U ontvangt vervolgens een schriftelijke bevestiging/factuur van de boeking, alsmede een voucher. Deze voucher wisselt u in bij Skischool Yetti in Rokytnice.

Ter plekke

  • Wij adviseren u zich direct zaterdag bij de skischool/skiverhuur te melden (om wacht tijden zoveel mogelijk te voorkomen).
  • Voor het huren van de spullen wordt ter plekke een borg gevraagd. Het afgeven van een legitimatiebewijs of een zeker bedrag is dan voldoende.
  • Wijzigen van reeds gereserveerde skipakketten is mogelijk tegen wijzigingkosten. Wijzigingen zijn mogelijk tot uiterlijk één week voor vertrek.

Geen sneeuw, geld terug!

Indien de skischool aangeeft dat er geen skimogelijkheden zijn, krijgt u betaalde gelden voor skipakketten retour. U bent wel verplicht zich met uw voucher bij de skischool te melden. Zonder deze aanmelding vervalt het recht op restitutie!

Aansprakelijkheid

De klant is zich bewust van het feit dat deelneming aan activiteiten van lokale agenten, voor hem/haar als voor derden, alsmede voor zijn/haar goederen en/of goederen van derden- , risico’s voor schadeletsel, schaden en gevolgschade daaronder begrepen inhoudt. Deze risico’s zijn uitdrukkelijk voor eigen rekening.

Ligging Skischool Yetti

Kaart ligging skischool Yetti en fotogalerieFoto’s Skischool Yetti in Rokytnice Foto’s Skischool Yetti in RokytniceFoto’s Skischool Yetti in RokytniceFoto’s Skischool Yetti in RokytniceFoto’s Skischool Yetti in RokytniceFoto’s Skischool Yetti in Rokytnicefacebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01