Hoe boek ik een accommodatie?

1. Kies eerst een verblijfsperiode

U kunt boeken op de pagina van een accommodatie. Kies uw maand, aantal weken en de aankomstdag. Vervolgens worden de vrije weken getoond met bijbehorende prijs. U kunt boeken als uw gekozen periode vrij is.

2. Beschikbaarheid

Een accommodatie is beschikbaar (vrij) als de prijs wordt getoond. De beschikbaarheid wordt voortdurend door ons bijgewerkt, maar soms moet de beschikbaarheid opgevraagd en gecontroleerd worden bij de eigenaar.

3. Prijsinformatie

Onder het tabblad ’Prijs en beschikbaarheid’ op de pagina van een accommodatie vindt u de complete informatie over bijkomende kosten, wat inclusief en exclusief de prijs is en eventuele bijzonderheden betreffende de prijs.

4. Geldigheid prijzen

Voor elke accommodatie staat vermeld tot welke datum de prijzen geldig zijn. Ligt uw vakantieperiode ná die datum dan worden indicatieve prijzen getoond. Deze prijzen geven in de meeste gevallen een goede indicatie van de definitieve prijs. U moet er rekening mee houden dat de definitieve prijs soms een stuk hoger kan zijn door verschuivingen van het hoogseizoen (met name krokusvakantie). Soms leidt dat juist tot een lagere prijs. Als u boekt, wordt altijd eerst de definitieve prijs met u besproken. U kunt altijd van de boeking afzien mocht deze definitieve prijs voor u niet akkoord zijn.


Tip: klik hier voor informatie over boeken en de afhandeling van een boeking.facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01