Disclaimer

  • Uphill Vakantiehuizen besteedt grote zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Desondanks kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet altijd worden voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor evidente onjuistheden of fouten. Geconstateerde fouten en onjuistheden zullen zo spoedig mogelijk worden gecorrigeerd.
    Deze website bevat hyperlinks naar websites anders dan www.uphill.nl. Alle hyperlinks naar andere dan voornoemde websites zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden. Uphill Vakantiehuizen is niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de beschikbaarheid, juistheid en volledigheid van (de inhoud van) deze websites.
  • Reproductie en/of distributie van (delen van) deze website is slechts toegestaan met schriftelijke toestemming van Uphill Vakantiehuizen . Het gebruik van naam en merk Uphill Vakantiehuizen is slechts toegestaan met schriftelijke toestemming van Uphill Vakantiehuizen .
  • UpHill Vakantiehuizen behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande aankondiging veranderingen aan te brengen op deze website.
  • Op alle via deze website door Uphill Vakantiehuizen aangeboden vakantieaccommodaties en aanverwante zaken zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


facebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01