Toerisme Tsjechië: Cesky Krumlov
Parel aan de rivier de Moldau

Ceský Krumlov is een plaats die u zal betoveren. Het kasteel in Cesky Krumlov torent hoog boven de meanders van de Moldau uit. In het kasteel treft u onder meer het unieke barokke theater aan en de beroemde Gemaskerde zaal (Maškarní sál). Het stadscentrum wemelt van kronkelige straatjes met stenen romantische huizen. Ceský Krumlov bruist: een trefpunt voor kanovaarders, kunstliefhebbers, liefhebbers van uitstekend eten en een goed glas bier, terrasjes, enzovoorts.

Het historische centrum van Ceský Krumlov staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De omgeving van Cesky Krumlov is heuvelachtijg en gaat richting zuidwesten over in het het middelgebergte van het Zuidboheemse Woud.

Bezoek het kasteelmuseum in Cesky Krumlov

Toerisme Tsjechië: kasteelmuseum (Hradní   muzeum)

Mis niet de rondleiding in het Kasteelmuseum (Hradní muzeum) met zijn prachtige exposities. Hier ziet u een zestiendeeeuws model van het kasteel uit de 16e eeuw zien, het lapidarium, demonstraties van het vroegere leven in het kasteel en een functionerende oude bioscoop. Het gehele jaar dagelijks geopend m.u.v. maandag buiten het seizoen.

Vakantiehuizen omgeving Cesky Krumlov

Vakantiehuizen overige gebieden Tsjechiëfacebook Up Hill Vakantiehuizen Twitter Uphill Vakantiehuizen Google+ Up Hill Vakantiehuizen


Logo Uphill Vakantiehuizen

© Uphill 2021 | Privacy Policy


Contactgegevens


  020 42 02 900

  info@uphill.nl

Openingstijden
ma t/m vr 9.30 tot 17.00 uur

We zijn regelmatig ook 's avonds tot 21:00 uur en op zaterdag bereikbaar.

Website
www.uphill.nl

Adres
Oudeschans 21
1011 KS Amsterdam
Nederland

Extra zekerheid


Lid SGR
Up Hill Vakantiehuizen is lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Europeesche Verzekeringen
Europeesche Verzekeringen Up Hill werkt samen met Europeesche Verzekeringen met uitstekende service en snelle schade-afhandeling.

Bankrelatie

INGNL72 INGB 0004 0171 43
Bic-code: INGBNL2A
t.g.v. Uphill VakantiehuizenOverige gegevens

Kamer van Koophandel
33244289 Amsterdam

Btw
803557401B01